Lerarenkaart 2021 in de bib

Jouw lerarenkaart voor 2021 al op zak? Haal ze op in de hoofdbibliotheek in Lede.

Lerarenkaart 2021

Met de Lerarenkaart van Klasse geniet je van heel wat voordelen en kortingen. Je vindt jouw lerarenkaart in de bibliotheek van de gemeente waar jij woont. Inwoners van Lede kunnen deze ophalen in de hoofdbibliotheek in Lede. Wie zijn kaart liever oppikt in de bibliotheek Oordegem, kan per mail vragen deze over te brengen naar de wijkbibliotheek.

We vragen een identificatiebewijs bij het afhalen van jouw kaart. Neem zeker je identiteitskaart of oude lerarenkaart mee en toon deze spontaan aan de bibliotheekmedewerker.

Hou ook rekening met de veiligheidsmaatregelen wegens COVID-19. De belangrijkste afspraken: kom bij voorkeur alleen, draag je mondmasker correct over mond en neus en hou steeds voldoende afstand van andere bezoekers. Alle richtlijnen kan je hier nalezen.

Abonnees van Klasse krijgen hun lerarenkaart opgestuurd met het decembernummer. Startende leraren krijgen eenmalig hun Lerarenkaart in hun brievenbus als onderdeel van het Starterspakket. Dat mogen ze verwachten in december, maart of juni.

Niet zeker waar je jouw kaart kan ophalen? Check de website Waar is mijn lerarenkaart.