Bib blijft open met maatregelen

De bibliotheek blijft open voor bezoekers met strikte veiligheidsmaatregelen. We roepen onze leners op om de richtlijnen zorgvuldig op te volgen zodat iedereen veilig zijn portie boekenpret kan kiezen. We zetten alle regels nog eens op een rijtje.

COVID-19

De bib blijft open, maar dat kan alleen als we samen goed alle richtlijnen opvolgen. Daarom rekenen we op onze bezoekers om zich steeds aan deze regels te houden.

Veiligheidsmaatregelen

• Draag steeds correct een mondmasker zodat mond én neus bedekt zijn.
  • Hou ten allen tijde 1,5 meter afstand van andere bezoekers en de bibliotheekmedewerkers.
  • Kom bij voorkeur alleen, niet met het hele gezin.
  • Kinderen jonger dan 12 jaar mogen niet alleen naar de bib en blijven het hele bibbezoek bij hun volwassen begeleider.
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Beperk bezoek tot maximaal 30 minuten.
  • Volg de looprichting.
  • Raak niet aan wat je niet wil lenen.

Momenteel mogelijk in de bib

• Uitlenen en inleveren.
  • Kranten raadplegen in leeshoek van de hoofdbibliotheek - er is slechts één leesplek beschikbaar.
  • Gebruik van internetcomputer mits reservatie in de hoofdbibliotheek - omwille van de contact tracing werken we met een reservatieformulier. Reserveren kan ook telefonisch op het nummer 053 82 53 30.
  • Toiletbezoek is mogelijk.