Commencer immédiatement

Kies kleur tegen pesten

Week tegen pesten.png

1 op 5 kinderen en jongeren in Vlaanderen is slachtoffer van pesten. Veel van hen dragen daar heel lang de gevolgen van. Van 14 tot 21 februari is het de 15de Vlaamse Week tegen Pesten. Samen met jullie wil de bib een vuist maken tegen pesten.

Boekentips

Leesadvies op maat? Gebruik Mijn Leestipper!

Mijn Leestipper

UiTagenda

Lezing of congres

Luistervinken: Johny Vansevenant over het fenomeen Eddy Merckx

Quand
donderdag 27 februari 2020
Prix
€ 5,0

Johny Vansevenant is niet alleen ervaren Westraatjournalist, hij is ook een Belgische autoriteit met zijn kennis over Eddy Merckx en het wielrennen uit de jaren zestig en zeventig. In deze lezing deelt hij zijn admiratie voor de Kannibaal met het publiek. Luistervinken is een vierdelige lezingenreeks. De voordracht van Johny Vansevenant is de laatste in de rij. Het volledige programma vind je ...

Spel of quiz

Jeugdboekenmaand - Wedstrijd: Kunst met vlag en wimpel

Quand
Van 4 maart 2020 tot 31 maart 2020
Prix
Free

Haal de kunstenaar in jezelf boven, versier jouw vlaggetje, breng het binnen in de bib en wie weet word jij de winnaar van deze wedstrijd. De vlaggetjes kan je afhalen en binnenbrengen in de bib tijdens de openingsuren. De winnaar wordt bekend gemaakt na de Jeugdboekenmaand en ontvangt een leuke prijs! Doe je mee?

Theatervoorstelling

Verhaaltje voor het slapengaan

Quand
vrijdag 13 maart 2020
Prix
Free

Trek op 13 maart je beste pyjama aan voor het leukste voorleesuurtje in de bib! We organiseren in de bib van Lede een knusse verhaaltjesavond voor lieve monstertjes van 5 tot 8 jaar. Terwijl de kinderen genieten van een verhaal, kunnen ouders snuisteren in de bib. Voorleesexperts staan klaar met een kop koffie en toffe boekentips.

Dernières acquisitions